Gunn-Rita Dahle Flesjå

Znana kot »Železna ženska« in »Gorsko-kolesarska kraljica«. Gunn-Rita je olimpijska prvakinja in 10-kratna svetovna prvakinja. Skupno je osvojila 20 zlatih medalj na mednarodnih prvenstvih, zadnjo medalijo je osvojila v letu 2020 pri 45 letih. Poleg tega je že 30.ič osvojila svetovni pokal, kar je »nepremagljiv« svetovni rekord, razen če prihodnje leto spet ne zmaga. Prejela je tudi več častnih nagrad.

»Eden izmed mojih najpomembnejših partnerjev v teh letih je Health Optimizing. Na klinikah Health Optimizing imajo svetovne vodilne tehnologije za celovite presoje zdravja, tretmajev ter kako optimizirati vaše zdravje. Z rednimi presojami zdravja na kliniki za Optimizacijo zdravja vedno vem, s čim naj delam za optimizacijo mojegazdravja, tako da lahko realiziram svoj polni potencial znotraj gorskega kolesarjenje. Health Optimizing mi je dala dostop do tehnologij, izdelkov in coachinga na področju prehrane in pri drugih življenjskih vidikih, ki jih potrebujem, da lahko postanem najboljša v svojem športu. Ko se mi je na kolesu zgodila nesreča ali ko sem se kako drugače poškodovala, sem se s pomočjo klinike Health Optimizing hitro vrnila na kolo.

Vsem priporočam, da vsaj enkrat letno obiščejo kliniko za Optimizacijo zdravja. Sem zelo srečna uporabnica celotnega športnega Optimizing paketa pri Health Optimizing skupini.

Športni Optimizing paket je bil in je še vedno pomemben del mojih vsakodnevnih priprav za dosego novih medalj. Kombinacija izdelkov v športnem Optimizing paketu daje sinergijske učinke, ki skupaj optimizirajo moje delovanje in mi omogočajo uresničiti moj polni potencial. Zato priporočam športni Optimizing paket vsem športnikom z ambicijami.«

Nikolas K. Skouen

Znan kot najboljši in najresnejši košarkar Norveške. Nikolas je igral na najboljših položajih na ameriški fakulteti in profesionalno na najboljših položajih na Norveškem (najvišjo nagrado je prejel kot All Star), Nemčiji in Španiji. S pomočjo Health Optimizinga želi postati eden najboljših košarkarjev na svetu in trenutno profesionalno igra v slovaški najvišji ligi.

»Health Optimizing je zame zelo pomemben partner pri mojih nenehnih prizadevanjih, da dosežem vrhunsko zmogljivost in postanem najboljši košarkar, kar jih lahko. Klinika mi pomaga preprečevati poškodbe in me hitreje postaviti na noge, kadarkoli zbolim ali se poškodujem. Dnevno uporabljam tudi športni Optimizing paket. To mi daje boljši nastop in hitrejšo regeneracijo, tako da lahko več treniram in igram bolje. Tudi spim veliko bolje in sem manj bolan kot včasih, preden sem začel s paketom za športnike. Na splošno sem postal veliko boljši igralec, potem ko sem začel obiskovat Health Optimizing kliniko in njihov paket za športnike.«

Ståle Steen Saethre

Norveški profesionalni nogometaš (trenutno igra za Aalesund v norveški najvišji ligi)

»Odkar sem poiskal pomoč na kliniki za Optimizacijo zdravja, sem bistveno izboljšal svojo splošno kakovost življenja. V vsakdanjem življenju nogometaša sem bil le malo bolan in poškodovan. Še vedno dobim akutne poškodbe na terenu, npr. lani sem si na tekmi sredi sezone zlomil enega od palcev, klinika za optimizacijo zdravja me je v rekordnem času postavila na noge, da sem lahko igral naslednjo tekmo že po 5 dneh. Drugič sem si zlomil zapestje in klinika za optimizacijo zdravja ga je pozdravila v 12 dneh, kar mi je omogočilo, da zaključim sezono kot najboljši strelec. Klinika za optimizacijo zdravja mi je izvedla svetovanje za spremembo življenjskega sloga na najvišjem nivoju, vključno z nasveti glede prehrane, dala mi je boljšo energijo, odstranila vnetja v telesu in na splošno boljšo kakovost življenja. Kot vrhunski športnik vsak dan uporabljam športni Optimizing paket, da dobim povečano in stabilnejšo raven energije in alkalno ravnovesje v telesu. Prav tako imam manj bolečin v sklepih in mišicah ter hitrejšo regeneracijo, zlasti po težkih vajah in tekmah.

Na splošno sem imel manj negativnih učinkov zaradi vadbe in tekem ter sem nenehno izboljševal zmogljivosti, po tem, ko sem začel uporabljati športni Optimizing paket.«

Turid Salbu

Norveška biatlonska prvakinja

»Počutim se v veliko boljši formi kot kdaj koli prej. Športni Optimizing paket mi je dal več energije, boljši učinek treninga, boljšo rehabilitacijo in boljši spanec.«

Kmalu zatem, ko je postala norveška prvakinja v biatlonu, je Turid Salbu razvila ME / kronično izčrpanost in je 3 leta ostala bolj ali manj neprekinjeno v postelji in je bila v različnih bolnišnicah in klinikah na Norveškem in v tujini. Zdravniki so ji rekli, da ne bo mogla več smučati.

To je bilo preden je končno prišla na Health Optimizing kliniko v Bergnu, kjer je opravila zdravstvene presoje, terapije in coaching o življenjskem slogu. Po prvem mesecu se je njena energija vrnila do te mere, da je lahko spet začela delati in telovaditi. Izboljšave so se nadaljevale postopoma in po treh mesecih si je popolnoma opomogla. Od takrat naprej so ji Health Optimizing klinike optimizirati športne nastope.

Ingemar Backman

Švedski profesionalni deskar na snegu in svetovni rekorder

»V svoji 26-letni karieri deskarja na snegu sem imel veliko poškodb. Najnovejša in najresnejša je bila pred pol leta, ko sem skakal na deski. Poskusil sem skoraj vse, zdravnike, kiropraktike in druge zdravnike, vendar brez kakršnih koli izboljšav.

Mislil sem, da nikoli več ne bom mogel deskati na snegu brez bolečin. Toda to je bilo preden mi je prijatelj priporočil, da grem na Health Optimizing kliniko – »Lundborgkliniken«. Naredili so začetno zdravstveno presojo, ugotovili vzroke in me nato zdravili z različnimi tehnologijami. Po enem tednu se mi je stanje močno izboljšalo in bolečina je izginila. Zahvaljujoč Health Optimizing klinikam se lahko zdaj spet odpravim na deskanje.«

© Copyright Health Optimizing