O KARIERI PRI HEALTH OPTIMIZING

Pri Health Optimizing smo odločeni razvijati prihodnost zdravja. Zadnjih 17 letih razvijamo svoje tehnologije in metodologije, hkrati pa ponujamo resnične rešitve strankam na 5 celinah. Uporabljamo široko kombinacijo visokotehnoloških metodologij za razrešitev vzročnih dejavnikov in spodbujanje telesu lastnih mehanizmov samozdravljenja in samoregulacije telesa z namenom reševanja zdravstvenih težav in optimizacije zdravja.

To je:

Visoka tehnologija:

S široko kombinacijo visokotehnoloških metodologij in dolgoletnimi strokovnimi  izkušnjami, ki takoj preveri in obnovi homeostazo;

Visoka učinkovitost:

Prilagojen načrt posamezniku in coaching o življenjskem slogu, ki temelji na natančnem stanju homeostaze stranke, da bo najbolj transformativen in dosežen trajnostni učinek;

Visoka vrednost:

Naš pristop ponuja celovite, učinkovite rešitve na neboleč in ekonomičen način, brez negativnih stranskih učinkov.

Iščemo prijazne in sočutne posameznike z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi strank, ki se želijo pridružiti naši rastoči ekipi. Idealen kandidat za delo v Health Optimizing je motiviran in predan, ki:

  • je pozitiven, optimističen in navdušen;
  • je dinamičen in se znajde v novem okolju;
  • je navdušen nad visokotehnološko medicino;
  • verjame v naše poslanstvo spreminjanja medicinske paradigme;
  • je pripravljen rasti in je zelo prilagodljiv;
  • tekoče govori ustrezne jezike;
  • obvladuje delo z računalnikom;
  • je pripravljen postati zdravnik in poosebljati način življenja, ki ga predstavlja Health Optimizing, v smislu optimizacije lastnega zdravja in dobrega počutja. (»Živiš kot govoriš«).

To je edinstvena priložnost za preseganje omejitev trenutne medicinske paradigme s ponudbo nefarmacevtskih pristopov, ki uspešno obnavljajo zdravje.

Kontaktirajte nas in nam pošljite vaš CV:

ljubljana@healthoptimizing.com

Prosta delovna mesta:

Kliknite tukaj, če si želite ogledati objave prostih delovnih mest.

© Copyright Health Optimizing