Health = Zdravje:

[helth] Samostalnik

  1. Temelj življenja
  2. Osnova za dobro počutje

Optimizing = Optimizacija:

[op-tuh-mai-zing] Samostalnik

  1. Pridobi najboljše iz…
  2. Ustvarite popolno homeostazo (ravnovesje v telesnih sistemih)
  3. Pomoč naravnemu sistemu, da deluje kot bi moral

Health Optimizing = Optimizacija Zdravja:

[helth op-tuh-mai- zung] Samostalnik

  1. Spodbujajte lastne samoregulativne mehanizme človeškega organizma za optimizacijo zdravja z uporabo kombinacije najsodobnejših tehnologij, ki preslikavajo in upravljajo primarne in sekundarne vzročne dejavnike na fizični, biokemični, energijski, čustveni in življenjski ravni.

Pri Health Optimizingu smo specializirani za razumevanje širše slike, tako da lahko učinkovito delamo pri prepoznavanju in reševanju zdravstvenih težav pri vzrokih. V zadnjih 17 letih gradimo prihodnost zdravja: za rešitev vzročnih dejavnikov in spodbujanje telesu lastnih mehanizmov samoozdravitve in samoregulacije, uporabljamo obsežno kombinacijo visokotehnoloških metodologij.

Svoje tehnologije in metodologije smo razvijali ob tem, ko smo zagotavljali resnične rešitve strankam na 5 kontinentih, ki uporabljajo metodologijo za Optimizacijo zdravja po vsem svetu. Med strankami so tiste, ki se soočajo z resnimi boleznimi, brez drugih možnosti, do tistih, ki so že v dobrem zdravju in iščejo vrhunsko zmogljivost in optimalno stanje telesa.

Naš koncept zajema celostno (holistično) obravnavo. Smo vodilni na področju robne in neinvazivne tehnologije za natančno določanje več kot 20.000 zdravstvenih parametrov vzročnih dejavnikov zdravstvenih težav ljudi. Vzročne dejavnike tudi neposredno odpravimo. Naš ustanovitelj Thomas Aksnes je vodilni vizionar na področju visokotehnološke medicine in ga podpirajo znanstveniki po vsem svetu, kot tudi njegova ekipa zdravnikov in terapevtov.

Koncept Health Optimizing vključuje celovit postopek presoje zdravja, določa zdravje stranke in prepoznava kombinacije vzročnih dejavnikov zdravstvenih težav. Najbolj inovativen vidik naše lastne metodologije je kombinacija tehnologij: večina naših tehnologij se uporablja v drugih panogah, vendar imajo brez naše metodologije zelo omejene možnosti uporabe. Razvili smo koncept, ki lahko večini ljudi pomaga doseči optimalno zdravje, na način, ki ga ni mogoče doseči z uporabo posameznih tehnologij ali drugih vrst zdravljenja.

NIČ VEČ OBVLADOVANJA SIMPTOMOV!

S tem, ko obravnavamo vzročne dejavnike, z učenjem novega življenjskega sloga in z uporabo visokotehnoloških metodologij, vključno s tehnologijami, ki spodbujajo specifične mehanizme za samoozdravitev in samoregulacijo, je stranki omogočeno hitro in učinkovito reševanje večine zdravstvenih izzivov.

KAJ NAREDI HEALTH OPTIMIZING TAKO EDINSTVEN?

Vodilni in celovit visokotehnološki koncept zdravja, ki daje povdarek na samozdravljenju

22 let raziskav omogoča, da je Optimizacija zdravja vodilna v svetu visokotehnoloških presoj zdravja, zdravljenja in sprememb življenjskega sloga, ki sprožijo mehanizme za samoozdravitev telesa.

Najbolj celovit koncept za natančno preiskavo več kot 20.000 zdravstvenih parametrov

32 različnih presojevalnih/terapevtskih tehnologij in na tisoče lastnih protokolov – Health Optimizing ima najbolj celovito in učinkovito presojevalno in terapevtsko platformo na svetu.

Nič več obvladovanja simptomov! Z lastno metodologijo je Health Optimizing zdaj sposoben prepoznati resnične vzroke in sprožilne dejavnike bolezni ter jih rešiti.

Najnovejša znanost in tehnologija: Health Optimizing je neodvisen od proizvajalcev opreme, ki zagotavljajo, da imajo vse naše klinike vedno dostop do tega, kar je vodilno v vsakem trenutku.

Strateška partnerstva: Health Optimizing je sklenil strateška partnerstva z najboljšimi proizvajalci tehnologij, ki prevladujejo na svojem področju in so pomembne za nadaljnji razvoj prilagojenih tehnologij za Health Optimizinga.

Najbolj celovita metodologija: Vsaka tehnologija je del velike sestavljanke. Naša metodologija sestavi dele sestavljanke tako, da vidimo celostno sliko in odkrijemo pravo rešitev.

Nenehno izboljševanje koncepta z usklajenimi notranjimi projekti raziskav in razvoja ter združevanjem rezultatov med klinikami za Optimizacijo zdravja in partnerstev z vodilnimi centri za raziskave in razvoj/proizvajalci po vsem svetu.

Hiter in globok vpliv: Pristop nudi resnične in hitre rešitve za stranke. Odpravi pomisleke glede nerešljivih pogojev in priložnosti za nadaljnje zaplete.

Celostne rešitve so potrebne za celotno obravnavo človeka, vključno (vendar ne omejeno na) um, telo in duh.

Temelječ na dokazih: Poleg zdravniških odobritev in preskušanj so dokazi vgrajeni v sistem pred presojo in po presoji in uporabljajo visokotehnološke medicinske naprave, ki merijo homeostazo, zdravstveno stanje in delovanje telesnih sistemov.

Rešitve vzročnih dejavnikov: Kombinacija visokotehnoloških tehnologij omogoča presojo kombinacije ključnih in bolj neposrednih vzročnih dejavnikov, kot tudi za neinvazivno in učinkovito terapijo za odpravo neravnovesij.

Spodbujanje strank, da svojim notranjim samoregulirajočim mehanizmom dajejo sposobnost in zmožnost, ki omogočajo dolgo življenje dobrega počutja.

17 let kliničnih izkušenj – izboljšali zdravje več kot 600.000 strankam.

Koncept klinike Health Optimizing temelji na edinstveni, lastni in dobro preizkušeni Aksnesovi metodologiji in filozofiji H.E.A.L.T.H.

Hipokratova filozofija prepoznavanja zdravja, kaj preobremenjuje samoregulirajoče mehanizme. Hipokratovo učenje: »Bolezni ne pridejo na nas iz nič. Razvijejo se iz majhnih vsakodnevnih grehov proti naravi. Ko se nabere dovolj grehov, se bo bolezen nenadoma pojavila.«

Učenje stranke o tem, kako s spremembo življenjskega sloga ustvariti zmogljiv samoregulacijski sistem telesa. Osredotočamo se na dejavnike, ki bodo v skladu s celovitimi presojami zdravja pridonesli največji rezultat.

Presoja tega, kar ne deluje pravilno. Celostna presoja celičnih funkcij, organov in regulacijskih sistemov, z uporabo kombinacije najboljših tehnologij presojanja.

Iskanje vzrokov zdravstvenih težav. Iskanje vseh osnovnih vzrokov in sprožilnih dejavnikov s kombinacijo visokotehnoloških naprav in občasnih biokemičnih testov.

Ciljno iskanje in reševanje vzročnih dejavnikov in določenih izzivov. Vedno uporabljate najučinkovitejšo kombinacijo tretmajev, od katerih je večina lastnih visokotehnoloških metodologij.

Doseganje homeostaze s spodbujanjem telesu lastnih samozdravitvenih in samoregulirajočih mehanizmov. Premagovanje prilagoditev, zaradi česar telo prezre težave na način, da prilagoditve dojema kot normalno delovanje telesa. Ko vse v telesu deluje v popolnem ravnovesju, se doseže homeostaza.

© Copyright Health Optimizing